Dere e brendshme

New

Dere e brendshme me skorevel te fshehte.

Strukture druri dhe MDF.

Kase dhe fashature druri halor.

Me lyerje speciale.

Ngjyrat sipas porosise.More details

Përshkrim i detajuar

Dere e brendshme me skorevel te fshehte.

Strukture druri dhe MDF.

Kase dhe fashature druri halor.

Me lyerje speciale.

Ngjyrat sipas porosise.

30 other products in the same category: