Sherbimet tona

Matja e lagështirës së ambjentit dhe betonit
Matje e Sipërfaqes
Transporti deri në Ambjentet Tuaja
Minfitm të produktit parket
Mbeshtetje teknike

MENYRAT E INSTALIMIT TË PARKETIT

  1. ONE KLIK TWO GO (PARKET LAMINAT DHE INXHINIERIK)
  2. DRU MASIV LUNDRUES
  3. DRU MASIV BINAR
  4. DRU MASIV ME NGJITJE
  5. RRASHINIME
  6. LYERJE (VAJ DHE LLAK TE PARKETIT)