Na ndiqni në Facebook

Kompania

Kam kënaqësinë që t'ju prezantoj kompaninë Shaga Parket, e specializuar në furnizimin dhe instalimin e parketeve si të brëndshëm dhe të jashtëm.
Shaga Parket prej vitesh është angazhuar të jetë lider në dyshemetë komerciale.

Ky qëllim është arritur duke sjellë pranë jush produkte 100% ekologjike, të çertifikuara nga FSC. Gjatë qëndrimit tone prej 20 vitesh në tregun shqipëtar, ne kemi (realizuar) disa projekte prestigjoze si "Ring Center"...

Lexo me shume...

Mesazh nga CEO

Unë jam i kënaqur që jam pjesë e kompanisë Shaga Parket dhe potencialit në rritje të saj. Kjo rritje vjen nga Përzgjedhja e kompanive me të cilat punojmë dhe përshtatja e produkteve të tyre me kërkesat e klientëve tanë.

Kompania Shaga Parket është themeluar në vitin 1998. dhe që nga ajo ditë niveli dhe potenciali i kompanisë ka qenë gjithmonë në rritje të vazhdueshme. Kjo rritje është përshpejtuar nga bashkëpunetoret tane të besueshëm në ndjekjen e koncepteve tona.

Lexo me shume...