Oak Family

New

Permasat: 1900 x 190 mm

I lyer me vaj

1 strip

100%  FSC

sipërfaqet origjinale

ngjyra moderne

Punë hollë me dorë

Veshja  4mm

WICLOC Instalimi i SistemitMore details

Përshkrim i detajuar

Victoria është një koleksion që feston të kaluarën. Këto parkete janë rafinuar me

handscraping dhe  teknikat për të rikrijuar ambiente portreti me shekujt e kaluar.Detajet magjepsës përmes zejtarise se hollë janë të ngulitura në çdo bord.Këto duken shumë dalluese janë arritur pas rreth gjysmë ore e punuar me dorë

punojnë në çdo bord. Duke theksuar kokrra dhe nyje, larja dhe handscraping për të prodhuar

sipërfaqet unike, duke e lejuar ju që të ndiheni ne  karakterin e nje fshati dhe te ngjyrave moderne.Në dispozicion në bordet me një madhësi maksimale prej 1900x190x15mm dhe një shtresë 4mm lartë, ajo është e prodhuar me ngjitës Wicloc qe ka sistemin lundrues. Kjo metodë e lehtë instalimi do t’ju shpëtojë nga  koha dhe shpenzimet.

1 other products in the same category: