PATINA OAK

P18

New

Parket laminat 8mm AC4
Me fuge V4
Garanci fabrike 20 vite

More details

Përshkrim i detajuar

 

Dyshemeja e parketit e kompanise Işık frymëzohet nga bukuria e natyrës dhe prodhohet me materiale natyrore. Cilesia IŞIK vjen me prane jush fale Shaga Parket, mbart natyrshmërinë e drurit në hapësirat tuaja duke përdorur ngjyrën dhe strukturën e drurëve në modelet e saj të parketit. Dyshemeja e parketit Isık prodhohet duke kombinuar shtresa të strukturave të ndryshme nën presion të lartë dhe prodhohen në përputhje me standardet botërore.

30 other products in the same category: